Laser haarverwijdering

Haarverwijdering door middel van laser is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. Heeft u vaak last van ingegroeide haartjes, een geïrriteerde huid na het scheren of harsen? Of is de beharing gewoon storend en wilt u dit permanent verminderd hebben? Dan biedt laserontharing de oplossing, mits de haren gepigmenteerd zijn.

 

Heeft u vragen over haarverwijdering d.m.v. laser?

Stel vrijblijvend uw vraag over laserontharing. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Lightsheer Diodelaser

Bij Helon werken we met de Lightsheer Diodelaser. Deze produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien. Wilt u weten waarom wij voor de LightSheer Diodelaser hebben gekozen? In ons blog leest u alles over de verschillen tussen diverse ontharingslasers en waarom wij kiezen voor de Diodelaser. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

U komt altijd eerst voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of de beharing geschikt is voor laserontharing en wordt het gehele behandeltraject en de kosten met u besproken. Tijdens de behandeling wordt het te behandelen gebied eerst geschoren. Tijdens de behandeling kunt u een prikkend en onaangenaam gevoel ervaren. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en branderig aanvoelen. Daarom wordt er na de behandeling goed gekoeld. Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat ligt gemiddeld tussen de 5 en 10 behandelingen. Er kunnen geen garanties gegeven worden, maar gemiddeld zal 60 tot 80% van de beharing definitief verminderd worden. Behandeling zal afhankelijk van welke locatie er gelaserd wordt, om de 6 tot 8 weken plaatsvinden.

 

Vergoeding

Alle behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT. Hiermee voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding voor laserontharing in aanmerking te komen. Controleer uw polis of vraag uw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding en de eventuele voorwaarden.

 

Waarom Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om behandelingen met laserapparatuur uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar