Laserontharing bij mannen

 

Sommige mensen denken dat storende beharing alleen een probleem is voor vrouwen. Niets is echter minder waar. Ook mannen kunnen kampen met storende beharing. Voorbeelden van laserontharing bij mannen die wij regelmatig zien in de praktijk zijn:

  • Verminderen van baardgroei tot hoog op de wangen
  • Verminderen van beharing op rug en borst
  • Verminderen van beharing op de onder- en bovenarmen
  • Verminderen van beharing rondom peri-anale fistel
  • Verminderen van beenharen bij wielrenners

 

Vragen over laserontharing voor mannen?

Stel vrijblijvend uw vraag over laserontharing. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Ontharing voor mannen

Wanneer de haren dik en donker genoeg zijn, is er een goede indicatie voor laserontharing. Dit is de meest definitieve vorm van ontharing die gemiddeld zal zorgen voor 60 tot 80% vermindering van de haargroei. Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van de indicatie en de locatie op het lichaam. Gemiddeld ligt het aantal behandelingen echter tussen 6 en 10 en zal de behandeling met tussenperiodes van 6 tot 8 weken plaatsvinden. De meeste mannen verkiezen het verminderen van de beharing boven het totaal verwijderen. In dat geval kan het zo zijn dat het gewenste resultaat sneller bereikt wordt. Door verschillende factoren (hormonen, medicatie, etc) kan het zijn dat de beharing naar verloop van enkele jaren weer in lichtere mate zal terugkeren. Meestal is het dan voldoende om enkele plekken bij te werken.

De huidtherapeuten van ZGT Helon hebben veel ervaring met laserontharing bij mannen.

 

Veilige laserontharing

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing voor mannen te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 15 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Hoe werkt laserontharing?

De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (805 nm). Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje moet komen (en niet bij het pigment in de huid), is het belangrijk dat de huid niet door de zon gebruind is.

 

Waarom bij Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om deze behandeling uit te voeren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

 

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar