Oksels ontharen

Beharing van de oksels kan soms als storend ervaren worden. De beharing groeit doorgaans snel en regelmatig scheren kan gevoelige oksels veroorzaken. Er kunnen rode bultjes ontstaan en in sommige gevallen zelfs ontstekingen door ingegroeide haartjes.

 

Oksels ontharen kan op verschillende manieren. Veel mensen scheren de beharing, maar ook harsen of epileren behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u de beharing definitief wilt verminderen is laserontharing een optie. Een voorwaarde hiervoor is dat de beharing donker van kleur moet zijn. Laserlicht werkt in op het pigment in de haar. Het pigment absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging in het haarzakje, zodat daar op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien.

 

Veilige behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing van de oksels te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Vragen over oksels ontharen?

Stel vrijblijvend uw vraag over oksels ontharen. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar