Ontharen bikinilijn

Het ontharen van de bikinilijn kan soms als vervelend ervaren worden. Het is soms lastig om het gewenste resultaat te krijgen of te behouden. De beharing groeit doorgaans snel en wanneer u sterke haargroei heeft zal dit bijna dagelijks onthaart moeten worden d.m.v. scheren. Wanneer u snel last heeft van ingegroeide haartjes of bijvoorbeeld hidradenitis kan dit veel irritatie, ontstekingen of zelfs wondjes veroorzaken. Daarnaast kan de beharing ook als cosmetisch storend ervaren worden.

 

Om de beharing van uw bikinilijn te verminderen is laserontharing een goede keuze. Voorwaarde hiervoor is dat de beharing donker van kleur moet zijn. In gemiddeld 6-8 behandelingen kan ongeveer 60-80% van de beharing vermindert worden met een behandelfrequentie van om de 8 weken.

 

Veilige behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing van de bikinilijn te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Wilt u weten waarom wij voor deze laser hebben gekozen? In ons blog vertellen onze huidtherapeuten u meer over de verschillende ontharingslasers en waarom wij voor de Diodelaser kiezen.

Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Vragen over ontharen van bikinilijn?

Stel vrijblijvend uw vraag over het ontharen van uw bikinilijn. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar