Overzicht van de laserapparatuur bij Helon

 

LightSheer Diode Laser

De LightSheer Diode Laser wordt gezien als de ‘gouden standaard’ voor laserontharing en is effectief, veilig en snel. De laser produceert een zeer hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte (805 nm). Deze lichtbundel wordt een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien.

Lightsheer diode laser

Indicaties

 

Leverancier

www.laservision.nl

 

 

 

Tattoostar Effect Combo

De Tattoostar Effect Combo is een breed inzetbare laser bij de behandeling van pigmentproblemen. Doordat we gebruik kunnen maken van meerdere golflengten (532nm, 694nm en 1064nm) en een korte pulsduur kunnen we een verscheidenheid aan indicaties behandelen met een minimaal aantal behandelingen. Door de korte pulsduur wordt het pigment zodanig opgewarmd dat het pigment gemakkelijker wordt opgeruimd. Ook is het mogelijk om met deze laser gekleurde tatoeages te verwijderen. De Tattoostar Effect Combo staat in Nederland alleen bij Helon!

 

Tattoostar effect combo

Indicaties

 

Leverancier

www.laservision.nl

 

 

 

Vbeam

De Vbeam (595 nm) is een Pulsed Dye Laser en wordt ingezet voor de behandeling van vaatafwijkingen. De laser produceert een zuivere lichtbundel die door de bovenste huidlaag heengaat en in de diepte van de huid de bloedvaten dichtschroeit. De golflengte van het licht bepaalt de diepte die het laserlicht bereikt en de soort afwijking die ermee behandeld kan worden.

 

Vbeam

Indicaties

 

Leverancier

www.daltonmedical.nl

 

 

 

Ellipse Nordlys

De Ellipse Nordlys (1064 nm) is een Nd:YAG laser en wordt toegepast voor de behandeling van beenvaatjes. De laser is uitermate geschikt om in de diepte van de huid zowel rode als blauwe beenvaatjes dicht te schroeien. Het Nd:YAG handstuk is uitgerust met SoftCool™, wat ervoor zorgt dat de epidermis goed beschermd wordt en de behandeling minder pijnlijk is.

 

Ellipse Nordlys

Indicaties

 

Leverancier

www.daltonmedical.nl

 

 

 

 

Fox

De Fox laser is een echte diodelaser (1064 nm) speciaal ontwikkeld voor de behandeling van schimmelnagels. De laser verwarmt de nagel en het nagelbed met kleine pulsen. De schimmel wordt door de verspreide warmte in het nagelbed en omgeving bestreden.

 

fox laser

Indicaties

 

Leverancier

www.laservision.nl

 

 

 

 

ResurFX®

De ResurFX® (1565 nm) is een fractionele, niet-ablatieve Erbium:Glass laser die de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen stimuleert. De huid wordt in de diepte sterker, waardoor het huidoppervlak egaler en gladder wordt. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het water in de cellen. Omdat dit een niet-ablatieve laser is blijft de huid intact en verdampt deze niet. Hierdoor is de kans op bijwerkingen minimaal in vergelijking met ablatieve lasers.ResurFX fractionele laser

 

Indicaties

 

Leverancier

www.laservision.nl 

 

 

 

Vragen over onze laserapparatuur?

Stel vrijblijvend uw vraag over onze laserappatuur. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

Waarom bij Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om met laserapparatuur te werken. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT. Vervolgens worden ze minimaal 2 maal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

 

Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar