Microdermabrasie

Microdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de huid als het ware ‘gezandstraald’ wordt. Van buitenaf wordt de huid vlakker en dunner waardoor onregelmatigheden afvlakken. Van binnenuit wordt de huid versterkt door de versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen en de verhoogde productie van collageen en elastine.

 

Vragen over microdermabrasie?

Stel vrijblijvend uw vraag over microdermabrasie. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/OpmerkingenDe intake

Wanneer u als nieuwe patiënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn, welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek bedragen €35.

Het kan zijn dat de huidtherapeut beslist dat u geen goede kandidaat bent voor microdermabrasie. In dat geval zal de huidtherapeut altijd haar uiterste best doen om samen met u te kijken naar alternatieve behandelingen of oplossingen.


Voor de behandeling

Er is geen speciale voorbehandeling nodig.

 

De behandeling

De huidtherapeut analyseert de huid om de intensiteit van de behandeling te bepalen. Deze wordt aangepast aan uw klacht en huidtype. Uw huid wordt gereinigd waarna de behandeling kan beginnen. Tijdens de behandeling voelt u een plaatselijk vacuüm op de huid met daarbij een licht schavend of krassend gevoel. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 

Na de behandeling

Uw huid zal na de behandeling in meer of mindere mate rood zijn. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan dit samengaan met kleine puntbloedinkjes of schaafwondjes. De huid kan schraal aanvoelen alsof u te lang in de zon hebt gezeten. Deze effecten van de behandeling trekken binnen enkele dagen weg.
De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30).


Resultaat

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de klacht en de dikte van de huid. In het geval van een vermoeide huid kunt u een flinke oppepper verwachten. Een vollere, egalere huid. Bij de behandeling van bijvoorbeeld acnelittekens zullen onregelmatigheden vervagen en zal de huid gladder en soepeler aanvoelen.

 

Risico’s

Bij naleving van de voorzorgsmaatregelen treden normaal gesproken geen bijwerkingen op. Wanneer u de behandelde huid echter blootstelt aan zonlicht is er een risico op het ontstaan van pigmentvlekken.


Vergoeding

Alle behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT. Hiermee voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding voor microdermabrasie in aanmerking te komen. Controleer uw polis of vraag uw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding en de eventuele voorwaarden.

 

Interesse in microdermabrasie?

Helon biedt microdermabrasie aan bij de volgende indicaties:

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

Hieronder genoemde prijzen zijn de prijzen per behandeling. 

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van het te behandelen gebied. 

Dit zal tijdens de intake met u besproken worden.

 

Meer weten over microdermabrasie? Bel ons gerust: 088-708 4990

Wij zijn op werkdagen van 8 tot 17 uur bereikbaar.

 

Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Klik onderaan deze pagina op de link naar uw zorgverzekeraar.

 

Microdermabrasie

Gelaat: € 128,50.

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar