ZO Skin Health huidverbeterende producten 

De huidverbeterende producten van ZO Skin Health by Zein Obagi stimuleren de huidcellen en schudden ze wakker wanneer ze niet (meer) optimaal werken. De huid moet dus zelf aan de slag om strakker, egaler, zachter en steviger te worden. Daarvoor moet de communicatie tussen huid en lichaam in balans zijn. Om verschillende huidproblemen als acne, rosacea, huidveroudering en pigmentvlekken (melasma) aan te kunnen pakken werken we veelal met combinaties van meerdere producten. Uiteraard zijn de producten geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Vragen over de huidverbeterende producten van ZO Skin Health by Zein Obagi?

Stel vrijblijvend uw vraag over de producten van ZO Skin Health. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

De intake

Belangrijk is een goede intake met daaraan gekoppeld een advies. De huidtherapeuten bij ZGT zijn hiervoor opgeleid en kunnen u een advies op maat geven. Daarnaast wordt besproken welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek bedragen €35. 

Het kan zijn dat de huidtherapeut beslist dat u geen goede kandidaat bent voor huidbehandelingen met de producten van ZO Skin Health. In dat geval zal de huidtherapeut altijd haar uiterste best doen om samen met u te kijken naar alternatieve behandelingen of oplossingen.

 

De behandeling met ZO Skin Health producten

De producten van ZO Skin Health by Zein Obagi richten zich op het voorkomen van huidproblemen en het gezond houden van de huid maar zijn ook uitermate geschikt voor het behandelen van huidproblemen als rosacea, pigmentvlekken, acne, huidveroudering en zonschade. De producten werken op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden en helpen toekomstige schade, problemen en symptomen te voorkomen. Ze bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten zoals retinol, glycolzuur, salicylzuur, melkzuur en belangrijke peptiden en anti-oxidanten.

 

Na de behandeling

Omdat de huidcellen reageren op de actieve ingrediënten kan het voorkomen dat er in de eerste weken van gebruik een reactiefase optreedt. Dit houdt in dat de huid rood kan worden, schilfering kan vertonen, jeukt of droog aanvoelt. Dit is niet erg, het is juist een goed teken. Meestal duurt de reactiefase hooguit een paar weken en dit verdwijnt vanzelf. Het is juist belangrijk om op dit punt door te gaan met het gebruik van de producten. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, kunnen er aanpassingen gedaan worden in het gebruik van producten. In deze fase zal u overgaan naar een zogenaamd onderhoudsprotocol.

 

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Na een paar weken zult u al merken dat uw huidtoon egaler wordt, de structuur verbeterd en de poriën verkleinen. Na een paar maanden zult u ook fijne lijntjes en rimpels zien verminderen. Als aanvulling op het thuisgebruik van de ZO Skin Health producten kunnen wij u ook nog een aantal aanvullende behandelingen adviseren om het resultaat te versnellen of nog verder te verbeteren. Omdat de huid een levend orgaan is, is het essentieel om de producten te blijven gebruiken voor een blijvend, mooi resultaat. Dit zorgt ervoor dat uw huid stralend en gezond blijft. 

 

Obagi

 

Risico’s

Door het gebruik van hoge concentraties actieve stoffen die diep in de huid doordringen zal uw huid, vooral tijdens de reactiefase, wat gevoeliger zijn voor zonlicht. Om zonverbranding en pigmentverschuivingen te voorkomen zullen wij in uw behandelprotocol dus ook altijd een zonbeschermingsproduct opnemen. 

 

Vergoeding

Alle behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT. Helaas vergoeden de meeste zorgverzekeraars geen producten. Controleer echter uw polis of vraag uw zorgverzekeraar naar een eventuele vergoeding en de voorwaarden. 


Interesse in huidverbetering door middel van ZO Skin Health producten? 

Bij Helon zijn ZO Skin Health producten verkrijgbaar voor de volgende indicaties:

Afspraak maken Prijzen en vergoedingenInformatie over onze laserapparatuur

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

Meer weten over de huidverbeterende producten van ZO® Skin Health? Bel ons gerust: 088-708 4990

Wij zijn op werkdagen van 8 tot 17 uur bereikbaar.

 

ZO® Skin Health

De prijzen voor deze producten en/of behandelingen worden tijdens het intakegesprek door de huidtherapeut met u doorgesproken.

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar