Dr. Obagi huidverbeterende producten 

De huidverbeterende producten van dr. Zein Obagi stimuleren de huidcellen en schudden ze wakker wanneer ze niet (meer) optimaal werken. De huid moet dus zelf aan de slag om strakker, egaler, zachter en steviger te worden. Daarvoor moet de communicatie tussen huid en lichaam in balans zijn. Om verschillende huidproblemen als acne, rosacea, huidveroudering en pigmentvlekken (melasma) aan te kunnen pakken werken we met twee productlijnen: ZO Skin Health en ZO Medical. Uiteraard zijn de producten geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Alle producten van ZO Skin Health en ZO Medical zijn bij Helon verkrijgbaar. 

 

Vragen over de huidverbeterende producten van Dr. Zein Obagi?

Stel vrijblijvend uw vraag over de producten van Dr. Obagi. Ook telefonisch bereikbaar

op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

De intake

Belangrijk is een goede intake met daaraan gekoppeld een advies. De huidtherapeuten bij ZGT zijn hiervoor opgeleid en kunnen u een advies op maat geven. Daarnaast wordt besproken welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek bedragen €35. 

Het kan zijn dat de huidtherapeut beslist dat u geen goede kandidaat bent voor huidbehandelingen met de producten van Dr. Obagi. In dat geval zal de huidtherapeut altijd haar uiterste best doen om samen met u te kijken naar alternatieve behandelingen of oplossingen.

 

De behandeling met Dr. Obagi producten

Zoals hierboven al even genoemd, kunnen de producten van Dr. Obagi in twee productlijnen onderverdeeld worden:

  • De producten van ZO Skin Health richten zich vooral op het voorkomen van huidproblemen en het gezond houden van de huid. Milde huidproblemen zoals: roodheid, couperose, milde rosacea, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken, maar ook bijvoorbeeld milde vormen van acne worden aangepakt en effectief behandeld. ZO Skin Health is er voor het gezicht, maar er zijn ook producten voor het lichaam en handen te verkrijgen. De huidverbeteringsproducten van ZO Skin Health werken op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden en helpen toekomstige schade, problemen en symptomen te voorkomen.
  • ZO Medical is de medische productlijn van dr. Obagi. Deze lijn is echt gericht op de behandeling van huidproblemen zoals rosacea, pigmentatie (melasma), ernstige huidveroudering, zonbeschadiging, acne en ouderdomsvlekken. De producten bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten, zoals retinol, glycolzuur, salicylzuur, melkzuur en belangrijke peptiden en anti-oxidanten. 

 

Het kan zijn dat in het begin producten uit zowel de medische en cosmetische lijn ingezet moeten worden om huidproblemen te behandelen. Na verloop van tijd kan het genoeg zijn om enkel nog de producten van ZO Skin Health te gebruiken om de huid gezond te houden. 

 

Na de behandeling

Omdat de huidcellen reageren op de actieve ingrediënten kan het voorkomen dat er in de eerste weken van gebruik een reactiefase optreedt. Dit houdt in dat de huid rood kan worden, schilfering kan vertonen, jeukt of droog aanvoelt. Dit is niet erg, het is juist een goed teken. Meestal duurt de reactiefase hooguit een paar weken en dit verdwijnt vanzelf. Het is juist belangrijk om op dit punt door te gaan met het gebruik van de producten. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, kunnen er aanpassingen gedaan worden in het gebruik van producten. In deze fase zal u overgaan naar een zogenaamd onderhoudsprotocol.

 

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Na een paar weken zult u al merken dat uw huidtoon egaler wordt, de structuur verbeterd en de poriën verkleinen. Na een paar maanden zult u ook fijne lijntjes en rimpels zien verminderen. Als aanvulling op het thuisgebruik van de Dr. Obagi producten kunnen wij u ook nog een aantal aanvullende behandelingen adviseren om het resultaat te versnellen of nog verder te verbeteren. Omdat de huid een levend orgaan is, is het essentieel om de producten te blijven gebruiken voor een blijvend, mooi resultaat. Dit zorgt ervoor dat uw huid stralend en gezond blijft. 

 

Obagi

 

Risico’s

Door het gebruik van hoge concentraties actieve stoffen die diep in de huid doordringen zal uw huid, vooral tijdens de reactiefase, wat gevoeliger zijn voor zonlicht. Om zonverbranding en pigmentverschuivingen te voorkomen zullen wij in uw behandelprotocol dus ook altijd een zonbeschermingsproduct opnemen. 

 

Vergoeding

Alle behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT. Helaas vergoeden de meeste zorgverzekeraars geen producten. Controleer echter uw polis of vraag uw zorgverzekeraar naar een eventuele vergoeding en de voorwaarden. 


Interesse in huidverbetering door middel van Dr. Obagi producten? 

Bij Helon zijn Dr. Obagi producten verkrijgbaar voor de volgende indicaties:

Afspraak maken Prijzen en vergoedingenInformatie over onze laserapparatuur

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

Meer weten over Obagi huidverbeterende producten? Bel ons gerust: 088-708 4990

Wij zijn op werkdagen van 8 tot 17 uur bereikbaar.

 

Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Klik onderaan deze pagina op de link naar uw zorgverzekeraar.

 

Obagi huidverbeterende producten

De prijzen voor deze behandeling worden tijdens het intakegesprek door de huidtherapeut met u doorgesproken.

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar