Soorten DermaQuest peelings

De peelings van DermaQuest zijn bij Helon ingedeeld in milde peelings, medium peelings en intensieve peelings. Deze variëren in sterkte, huidreactie en hersteltijd. Door de peelings op te bouwen wordt de huid steeds sterker. De prijzen van de peelings variëren van €59,50 tot €90.

 

 

Primary Pumpkin Resurfacer + Power Pumpkin Resurfacer

De pompoenextracten in deze peelings verweken de dode huidcellen. Glycolzuur kan diep doordringen in de huid, waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. De antibacteriële werking van salicylzuur  voorkomt en behandelt acne. Melkzuur biedt zowel verlichting van verkleuringen die zijn opgetreden na ontstekingen als verbetering van de huidteint en –structuur. Deze peelings worden veel ingezet vanwege de mooie combinatie van zuren waardoor veel uiteenlopende huidproblemen aangepakt kunnen worden. Tevens zijn deze peelings zeer geschikt om de huid voor te bereiden op een intensievere peeling. Het verschil tussen beide peelings is alleen dat bij de Power Pumpkin Resurfacer de percentages van de ingrediënten wat hoger zijn.

 

Indicaties:

 

Ingrediënten Primary Pumpkin Resurfacer: 40% Pumpkin extract, 3% Glycolic Acid, 3% Lactic acid, 2% Salicylic Acid, Orange Stem Cells.

 

Ingrediënten Power Pumkin Resurfacer: 40% Pumkin extract, 10% Glycolic Acid, 10% Lactic Acid, 2% Salicylic Acid, Orange Stem Cells.

 

 

Power Peptide Resurfacer

Deze peeling gaat de strijd aan met cellulaire en UV-schade en bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Het product zit vol peptiden en vormt een goede antirimpelbehandeling. Wordt veel gebruikt als tussenstof bij een dermapen behandeling.

 

Indicaties:

 • Anti-aging
 • Gevoelige huid
 • Rosacea

 

Ingrediënten: 20% Glycolic Acid, 20% Lactic Acid, 25% Peptides

 

 

MangoBrite Resurfacer

Deze hydraterende peeling is samengesteld met enzymen uit mango en sinaasappel. Melkzuur en kojinezuur zorgen voor en egale teint en helpt hyperpigmentaties te verminderen. Het feit dat melkzuur heel geleidelijk de huid indringt, maakt deze peeling zeer geschikt voor donkere en gevoelige huiden.

 

Indicaties:

 • Anti-aging
 • Pigment
 • Donkere huiden
 • Gevoelige huiden

 

Ingrediënten: Mango Pulp, 30% Lactic Acid, 3% Kojic Acid.

 

 

Mini Pumpkin Mask

Dit veelzijdige product reinigt op een milde wijze verstopte poriën, voorkomt actieve ontstekingen, bevordert de doorbloeding van de huid en het verbetert de huidstructuur door middel van optimale celvernieuwing.

 

Indicaties:

 

Ingrediënten: Pumpkin Pulp, Mandelic Acid, Lactic Acid.

 

 

Hibiscus Flower Mandelic Peel

Deze krachtige, maar niet agressieve peeling is uitermate geschikt bij de behandeling van rosacea, de reactieve en gevoelige huid. De combinatie van alpha hydroxy zuren, amandelzuur en azelaïnezuur bieden een kalmerend en verzorgend effect.

 

Indicaties:

 • Rosacea
 • Gevoelige huid
 • Reactieve huid

 

Ingrediënten: Glycolic Acid, Mandelic Acid, Azelainezuur.

 

 

Glycolic Acid Resurfacer 30%, 40% en 70%

Deze exfoliënde peelings zijn een unieke samenstelling van ingrediënten om huidveroudering tegen te gaan en een beschadigde huid te herstellen. Glycolzuur verstevigt de huid en beschermen de huid tegen vervuiling en schade van buitenaf. 

 

Indicaties:

 • Anti-aging
 • Beschadigde huid
 • Acne

 

Ingrediënten: Glycolic Acid, Lactic Acid, Lilac Stem Cell

 

 

SkinBrite Peel

De combinatie van melkzuur, amandelzuur en fytinezuur egaliseert en verheldert de huid. Daarnaast is amandelzuur zeer effectief om het produceren van pigment te onderdrukken. Deze peeling is zeer geschikt voor het verminderen van melasma of andere pigmentproblemen.

 

Indicaties:

 • Pigment
 • Donkere huiden

 

Ingrediënten: 7% Mandelic Acid, 25% Phytic Acid, 17% Lactid Acid, Madonna Lily Plant Stem Cell.

 

 

Salicylic Acid Resurfacer + Salicylic Acid peel

Salicylzuur heeft een antibacteriële werking en is daardoor bij uitstek geschikt voor de behandeling van actieve acne en vette huiden. Het verschil tussen beide peelings is dat het percentage salicylzuur bij de Salicylic Acid Peel wat hoger is.

 

Indicaties:

 

Ingrediënten Salicylic Acid Resurfacer: 20% Salicylic Acid, Skinasensyl Peptide

 

Ingrediënten Salicylic Acid Peel: 30% Salicylic Acid, Lilac Plant Stem Cell

 

 

Modified Jessner

Deze peeling is in staat om acne uitgebreid te behandelen, puistjes te voorkomen en ontstekingen te kalmeren. De peeling bevat salicylzuur en werkt zowel ontstekingsremmend als antibacterieel. Daarnaast bevat het melkzuur en resorcinol. Melkzuur verminderd pigmentaties en resorcinol verwijdert dode huidcellen, overtollig vet en vuil van de huid. Deze peeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de algehele huidkwaliteit.

 

Indicaties:

 

Ingrediënten: 14% Salicylic Acid, 14% Lactic Acid, 14% Resorcinol, Lilac Plant Stem Cell.

 

 

TCA/Salicylic Peel

Deze peeling is geschikt voor alle huiden en egaliseert het huidoppervlak. Het is een krachtige anti-aging peeling en gaat de strijd aan met zonbeschadiging, vergrote poriën, acnelittekens, diepe rimpels en een doffe, slappe huid.

 

Indicaties:

 

Ingrediënten: 7% TCA, 2% Salicylic Acid, Lilac Plant Stem Cells.

 

 

Retinol Solution

Retinol ondersteunt de celvernieuwing en verbetert tegelijkertijd de huidteint- en structuur. Bij sommige peelings zal deze toevoeging gebruikt worden om het resultaat te bespoedigen.

 

Indicaties:

 • Alle huidtypen

 

Ingredienten: 4% Retinol

 

 

Vragen over peelings?

Stel vrijblijvend uw vraag over peelings. Ook telefonisch bereikbaar op

(088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

 • Professionele apparatuur
 • Gekwalificeerd personeel
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
 • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar