Vaatlaserbehandeling voor beenvaatjes

Vaatlaserbehandelingen voor beenvaatjes kunnen toegepast worden bij dunne rode, roodblauwe en blauwe vaatjes dicht onder het huidoppervlak. De “Ellipse Nordlys” met het Nd:YAG handstuk is met zijn golflente van 1064nm uitermate geschikt om in de diepte van de huid de beenvaatjes dicht te schroeien.

 

 

Vragen over vaatlaserbehandeling voor beenvaatjes?

Stel vrijblijvend uw vraag over vaatlaserbehandeling voor beenvaatjes. Ook telefonisch

bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


 

De intake

Wanneer u als nieuwe patiënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn, welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek bedragen €35. 

Het kan zijn dat de huidtherapeut beslist dat u geen goede kandidaat bent voor de vaatlaserbehandeling van beenvaatjes. In dat geval zal de huidtherapeut altijd haar uiterste best doen om samen met u te kijken naar alternatieve behandelingen of oplossingen.

 

Voor de behandeling

Er is geen speciale voorbehandeling nodig. Wel is het van belang dat u huid niet zongebruind is.

 

De behandeling

Een behandeling gebeurt zonder verdoving. Het voelt als korte speldenprikjes in de huid en kan gevoelig of pijnlijk zijn. Tevens ontstaat er een branderig gevoel. 

 

Na de behandeling

Na de behandeling kan het branderige gevoel nog even aanhouden. Het gevoel is te vergelijken met zonverbranding en kan bij behandeling van een groter gebied enkele uren aanhouden. Wanneer nodig wordt de behandelde plek na de behandeling gekoeld.
De behandeling kan een donkerrode tot paarse verkleuring van de behandelde vaatjes geven en wat zwelling die lijkt op een soort muggenbultjes. Deze bijverschijnselen zijn van tijdelijke aard en verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot een week.

 

Resultaat

Er zijn vaak meerdere behandelingen (gemiddeld 3-4) noodzakelijk voor het behalen van een goed resultaat. Het resultaat van de behandeling is echter afhankelijk van de aard van de vaatafwijking. Wanneer er in het diepere systeem ook problemen zijn (bijvoorbeeld spataders) kan dit bijvoorbeeld ook invloed hebben. De behandeling heeft doorgaans een cosmetisch goed resultaat waarbij de vaatjes gedeeltelijk tot geheel kunnen verdwijnen. De resultaten kunnen per persoon verschillen. Het effect van de behandelingen houdt gemiddeld een jaar tot enkele jaren aan. Wel kunnen er uiteindelijk weer nieuwe vaatjes in de huid ontstaan. Het is in dat geval mogelijk om de vaatlaserbehandeling voor beenvaatjes te herhalen.

 

Beenvaatjes

 

Risico’s

Ernstige bijwerkingen zijn zeer zeldzaam. Soms ontstaan er blaasjes en korstjes. De kans op deze bijwerkingen en kleine littekens is gering bij de nieuwe generatie lasers die de huid door koeling beschermen. Wanneer de behandelde huid blootgesteld wordt aan zonlicht, bestaat er een kleine kans op pigmentvlekken, deze zijn meestal van tijdelijke aard. Wij adviseren daarom om 6 weken voor en na een behandeling niet met de benen in de zon te gaan of onder de zonnebank.

 

Vergoeding

Alle behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT. Helaas hebben de meeste verzekeraars geen vergoeding voor vaatlaserbehandeling van beenvaatjes. Controleer echter uw polis of vraag uw zorgverzekeraar wat bij u van toepassing is.. 


Interesse in vaatlaserbehandeling? 

Helon biedt vaatlaserbehandelingen voor beenvaatjes aan bij de volgende indicaties:

Afspraak maken Prijzen en vergoedingen

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

 

Hieronder genoemde prijzen zijn de prijzen per behandeling. 

Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn, is afhankelijk van het te behandelen gebied. 

Dit zal tijdens de intake met u besproken worden.

 

Meer weten over vaatlaserbehandeling? Bel ons gerust: 088-708 4990

Wij zijn op werkdagen van 8 tot 17 uur bereikbaar.

 

Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Klik onderaan deze pagina op de link naar uw zorgverzekeraar.

 

Vaatlaserbehandeling voor beenvaatjes

Prijzen variëren van € 91,- tot € 297,- per behandeling, afhankelijk van de hoeveelheid.


Tijdens de intake wordt de prijs en het aantal behandelingen met u besproken. 

 

Vergoed uw zorgverzekeraar ?

Helon kan niet aangeven of uw zorgverzekeraar deze behandeling wel of niet vergoedt.

Om te kijken of deze behandeling wel door uw zorgverzekeraar vergoed wordt,

kunt u uw zorgverzekeraar selecteren om een link naar hun pagina met vergoedingen te krijgen.

 

 

Ga naar een overzicht van vergoedingen van deze verzekeraar