Vrijblijvend Colorescience advies

Door visagiste Anouk de Groot

 

Deelname kan alleen op afspraak. Tevens ontvangt u deze dag een goed gevulde goodiebag en kunt u gebruik maken van leuke acties en kortingen!

 

Inschrijven kan telefonisch via 088-7084990 of stuur een email naar info@helon.nl

 

 

Gratis intake dermatografie/permanente make-up

Is uw beharing van de wenkbrauwen geheel of gedeeltelijk verdwenen? 

Het is mogelijk om dit semi-permanent te laten tatoeëren. Ook het tatoeëren van een eyeliner is met deze techniek mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wenkbrauwen of ogen? Maak dan in de maand juli een afspraak voor een gratis intakegesprek (normaal €35) en laat u kosteloos informeren over de mogelijkheden.

 

Wat is dermatografie?

De techniek van permanente make-up is vergelijkbaar met die van het aanbrengen van een echte tatoeage, deze blijft echter permanent zitten. Bij een wenkbrauwtatoeage of eyeliner gaat het om een semi-permanente tatoeage, waarbij met speciale apparatuur pigmentstoffen in de huid gebracht worden. Bij Helon wordt uitsluitend gewerkt met oplosbare pigmenten die in de loop van de jaren geleidelijk gaan vervagen. De belangrijkste reden hiervoor is dat deze geen zware, mogelijk kankerverwekkende, metalen bevatten. De wenkbrauwtatoeage of eyeliner zal dus na verloop van jaren herhaald moeten worden.

 

Voor verdere informatie over dermatografie/permanente make-up en het bekijken van de film kik hier verder.

Nieuw bij Helon: Marc Inbane

Gezonde en veilige bruining zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank?

 

De oplossing is nu verkrijgbaar bij Helon!

 

Marc Inbane is een vooraanstaand merk op het gebied van tanningcosmetica. Het Nederlandse merk biedt een uitgebreid assortiment aan bruiningsproducten, tools en leuke giftsets en reissets. De producten bevatten geen caroteen (wortelextract) waardoor u voorkomt dat u oranje kleurt. Ze geven de huidskleur een boost waardoor iedereen zijn of haar eigen natuurlijke kleur ontwikkelt. Er is dus maar één kleur beschikbaar, die geschikt is voor alle huidtypen. De producten zijn vrij van parabenen, siliconen en metalen en bevatten geen extra conserveringsmiddelen. Niet getest op dieren!

 

 

  • Marc Inbane Natural Tanning Spray werkt snel en eenvoudig. De bruiningsspray is gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder aloë vera en ginkgo. De zelfbruiner is ontwikkelt voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. De hoeveelheid spray die u aanbrengt bepaalt de kleurintensiteit. Bij een subtiele spray creëert u een frisse, gezonde glow. Wanneer u royaler sprayt kleurt het product een tint donkerder. Het voordeel hiervan is dat u dus kunt spelen met de intensiteit om uw kleur te bepalen. Op een gereinigde huid blijft de spray zo’n 4 tot 5 dagen zitten. De spray moet minimaal 3 uur intrekken, waarin je niet mag sporten en contact met water moet vermijden. Zelfbruiners kunnen namelijk eerst iets afgeven. Dit heeft te maken met de opname van het product. Op een gegeven moment is de huid verzadigd en blijft er een overtollig laagje op de huid liggen. Wanneer dit overtollige laagje na 3 uur wordt afgespoeld zal het niet meer afgeven. Voor het vlekkeloos aanbrengen van de spray zijn er speciale tools beschikbaar: een handschoen en een kwast. Voor het aanbrengen op het lichaam is de handschoen ideaal. Deze neemt geen product op en mag gewoon op 30 graden gewassen worden (zonder wasverzachter), maar niet in de droger. Voor het aanbrengen op het gezicht is de kwast gemakkelijker.

 

  • Marc Inbane Perle de Soleil is net als de Natural Tanning Spray een zelfbruiner. Deze druppels kunnen gemengd worden met uw eigen huidverzorging of zonnebrandcrème. De hoeveelheid druppels bepalen de bruining. 1 à 2 druppels creëren een frisse, gezonde glow. Bij 3 à 4 druppels wordt de tint donkerder.

 

 

 

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.