Nieuwe datum inloopspreekuur Colorescience®

Het vorige inloopspreekuur is een groot succes geweest en veel mensen hebben deze middag bezocht. Om meer mensen te kunnen helpen hebben wij voor de maand december een nieuwe datum gepland. 

 

Datum: vrijdag 14 december

Tijd: van 12:00 tot 17:00 uur

Locatie: ZGT Hengelo, 2e verdieping zorgboulevard

 

Bent u op zoek naar een make-up die uw huid tevens verzorgd en beschermd? Of wilt u heel specifiek juist een huidaandoening camoufleren? Kom dan langs op deze middag! Huidtherapeut Mayke staat voor u klaar om individueel van advies te voorzien en u te helpen bij het zoeken naar de juiste producten.

 

U ontvangt alleen deze middag als kerstcadeautje van ons korting bij aanschaf van Colorescience® producten. 

Bij aanschaf van 1 product ontvang u 5% korting. Bij aanschaf van 2 producten ontvangt u 10% korting. Bij aanschaf van 3 of meer producten ontvangt u 15% korting!

 

 

Colorescience® is een prachtig make-up en verzorgingsmerk op basis van mineralen. De producten onderscheiden zich van andere merken door de hoge kwaliteit van de ingrediënten, de effectieve formuleringen, de variatie in kleuren en de eenvoud in gebruik. Elk product streeft ernaar om het verschil te maken in de vermindering van huidimperfecties en huidaandoeningen. De minerale make-up producten van Colorescience® zijn mengbaar, ademend, bevatten speciaal geproduceerde mineralen en voedingsrijke ingrediënten. Alles wat uw huid nodig heeft en niets wat uw huid niet nodig heeft. Goed om te weten; indien u de producten gebruikt om een huidaandoening te kunnen camoufleren komen deze in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Actie Dermapen®

 

Het najaar en de winter is dé periode om met huidverbetering aan de slag te gaan. In onze laatste blog vertelt huidtherapeut Mayke u over alle behandelmogelijkheden voor huidverbetering. In deze, soms onstuimige, maanden zetten wij dit keer de dermapen (microneedling) in het zonnetje.

 

 

In de maanden november en december ontvangt u 20% korting op de eerste drie behandelingen met Dermapen®!

 

Daarnaast is ook het intakegesprek (normaal €35) gratis.

 

 

Wat doet de Dermapen®?

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Dit wordt ook wel "microneedling" genoemd. Er worden dan kleine kanaaltjes verticaal oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

 

Meer informatie over de behandeling leest u op deze pagina.

 

 

 

 

*** Deze actie geldt van 1 november 2018 t/m 31 december 2018.***

De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 088 – 708 49 90 of mailen naar info@helon.nl.

Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf deze datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Door de AVG krijgt u meer mogelijkheden om voor uzelf op te komen bij de verwerking van uw gegevens. Uw privacyrechten worden namelijk versterkt en uitgebreid. Uw privacy is belangrijk voor ZGT Helon.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken.

ZGT Helon kan persoons- en medische gegevens over u verwerken omdat u gebruik maakt van de diensten van ZGT Helon en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ZGT Helon verstrekt. Wij doen dit in lijn met de bepalingen over de Geneeskundige Behandelovereenkomst (WGBO) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). ZGT Helon kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw BSN nummer

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

- Uw medische gegevens

 

Waarom heeft ZGT Helon uw persoonsgegevens nodig?

ZGT Helon verwerkt uw persoonsgegevens om (telefonisch) contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan ZGT Helon uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

 

Hoe lang bewaart ZGT Helon uw gegevens?

ZGT Helon bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk verplicht (WBGO) om uw dossier 15 jaar te bewaren. Na deze termijn zullen wij uw gegevens verwijderen.

 

Deelt ZGT Helon uw persoonsgegevens?

ZGT Helon verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg (bijvoorbeeld aan verwijzers of voor intercollegiaal overleg), of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld richting zorgverzekeraar).

 

In kaart brengen websitebezoek.

Op de website van ZGT Helon worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van uw bezoek en de gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.helon.nl. ZGT Helon gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

ZGT Helon maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ZGT Helon bij Google zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft daar tevens het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ZGT Helon te kunnen verstrekken en om ons informatie over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ZGT Helon heeft hier geen invloed op. ZGT Helon heeft Google geen toestemming gegeven om via ZGT Helon verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Skinadmin

ZGT Helon werkt met Skinadmin, een digitaal patiëntendossier speciaal voor huidtherapeuten. In dit programma worden uw persoons- en medische gegevens opgeslagen en bijgewerkt. Ook kan, wanneer mogelijk, vanuit dit programma elektronisch worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Skinadmin is als verwerker van grote hoeveelheden persoonsgegevens sinds 2017 NEN 7510 gecertificeerd en werkt met een ISMS (Information Security Management System). Dat betekent dat ze een beleid hebben waardoor ze in staat zijn hun informatiebeveiliging steeds te verbeteren.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@helon.nl. ZGT Helon zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiliging

ZGT Helon neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ZGT Helon verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met ZGT Helon via 088-7084990 of info@helon.nl

 

Klachten

Indien u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Helon, neem dan contact op met Helon via de hieronder genoemde contactgegevens ter indiening van uw klacht. Als betrokkene heeft u tevens het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit.

 

De hoofdvestiging van ZGT Helon is als volgt te bereiken:

Helon Huid- en Laserkliniek Oost Nederland

Geerdinksweg 139-53

7555 DL Hengelo

Tel. 088 708 49 90

www.helon.nl

info@helon.nl

 

Wilt u meer weten over de verwerking van uw gegevens op onze website? Lees dan hier verder.

Noodtoilettasjes... 

Een uitkomst bij onverwachte opnames

 

Het kan voorkomen dat u onverwacht opgenomen wordt in het ziekenhuis. Vaak is een nieuwe patiënt niet voorbereid op een onverwachte opname. U komt dan zonder uw persoonlijke spullen ineens op een afdeling te liggen.

 

Om familie of naasten niet onnodig naar huis te laten rijden wordt er een pilot gedraaid met ‘noodtoilettasjes’.

 

Een noodtoilettas is een goede uitkomst om een stukje zorg weg te nemen. Het tasje bevat een tandenborstel, tandpasta, een borstel met spiegel, wasgel, balsem, oogcrème en lippenbalsem. Wij dragen met onze huidverzorgingsproducten bij aan deze toilettas en hopen hiermee patiënten en familie/naasten een groot plezier te doen!

 

Afspraak maken

Typisch Helon

  • Professionele apparatuur
  • Gekwalificeerd personeel
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.