Gratis intake schimmelnagel laser

Heeft u last van schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd)?

 

Door middel van laserbehandelingen is het mogelijk om de kleur en structuur van uw nagels te verbeteren. De gehele maand augustus kunt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek (normaal €35) voor schimmelnagel laserbehandeling.

Mocht u willen starten met de behandelingen, dan ontvangt u ook nog eens 20% korting op uw eerste behandeling.

 

Voor verdere informatie over schimmelnagel laserbehandeling klik hier verder.

Rosacea event

 

Heeft u last van rosacea?

Een rode huid die puistjes vertoont, jeukt, brandt en ruw aanvoelt. Herkenbaar? Dan kan het zijn dat u last heeft van rosacea. Rosacea is een huidklacht die vaker voorkomt dan u denkt. 20% van de vrouwen heeft last van rosacea. We zien bij Helon veel mensen die zich niet bewust zijn van het feit dat zij rosacea hebben, of juist ten einde raad zijn omdat ze er niet vanaf komen.

 

Wilt u meer weten over deze veelvoorkomende klacht en onze behandelingen?

Op donderdag 10 oktober a.s. organiseren wij daarom een speciaal rosacea event. De avond start om 19:00 en eindigt om 21:30. Tijdens deze avond zijn er huidtherapeuten aanwezig om u meer te leren over de klacht, de nieuwste behandelmogelijkheden, de rol van voeding en nog veel meer. Daarnaast zullen experts van Zo Skin Health en Colorescience aanwezig zijn om u een persoonlijk advies te geven of uw huidige behandeling aan te scherpen. Dus ook als u al een behandeling ondergaat, bent u van harte welkom. Aanmelden voor deze interessante avond kan via info@helon.nl

Rosacea 

 

Van een gevoelige, ontstoken huid naar een gezonde, stralende huid

 

Een rode huid die puistjes vertoont, jeukt, brandt en ruw aanvoelt. Herkenbaar? Dan kan het zijn dat je last hebt van rosacea. Rosacea is een huidklacht die vaker voorkomt dan je denkt. 20% van de vrouwen heeft last van rosacea.

Wij zien bij Helon veel mensen die zich niet bewust zijn van het feit dat zij rosacea hebben, of juist ten einde raad zijn omdat ze er niet vanaf komen. Gelukkig kunnen we de huid binnen korte tijd weer gezond en stralend maken en houden. Daarover leg ik je graag meer uit in deze blog.

 

Hoe herken je rosacea?

Rosacea is een veelvoorkomende, chronische en ongecontroleerde ontsteking van de huid en komt meestal tot uiting rond de leeftijd van 30-50 jaar. Het begint meestal met lichte roodheid en gesprongen vaatjes (couperose) op de wangen, neus, kin of het voorhoofd. Als rosacea niet wordt behandeld, kunnen er gaandeweg puistjes en structuurveranderingen (ruwe, verdikte huid) ontstaan en de roodheid zal feller en hardnekkiger worden. Doordat de huid constant ontstoken is, kan ook de huidbarrière (de weerstand van je huid) verstoord raken. De huid reageert dan overdreven op allerlei invloeden van buitenaf zoals weersveranderingen, bepaalde producten, zonlicht etc. Bovendien verdampt er teveel vocht uit de huid. Dit is de reden dat veel mensen klagen over droogheid, jeuk, branderig of trekkerig gevoel.

 

Waardoor ontstaan de klachten?

Er is niet één exacte oorzaak van rosacea bekend maar hierover bestaan meerdere theorieën. Uit onderzoeken blijkt dat het gaat om meerdere factoren die verband hebben met elkaar:

 

 • Erfelijke aanleg (rosacea komt vaker voor binnen de familie)
 • Hormonale schommelingen
 • Overtollige talgproductie (vaak is er een geschiedenis van acne)
 • Stuwing in de gesprongen bloedvaatjes zorgt voor ontsteking in de huid
 • Dankzij de talgproductie kan de “Demodex”-mijt op de huid toenemen en de ontstekingsreactie hierdoor verergeren
 • Verstoorde huidbarrière (ten gevolge van de chronische ontsteking)

 

Wat is eraan te doen?

Gelukkig zijn bovenstaande klachten goed te herstellen. Helon biedt een complete aanpak van rosacea, zodat alle oorzaken en symptomen van rosacea effectief behandeld kunnen worden. Dit kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 

Huidgezondheid herstellen: ZO Skin Health

Met producten van ZO Skin Health wordt een medische thuisbehandeling uitgevoerd om de totale huidgezondheid te herstellen. Herstel zal niet plaatsvinden door de huid met rust te laten, zoals men vaak denkt, maar juist door celfuncties te stimuleren en de huidbarrière te herstellen. Hiermee worden niet alleen de symptomen van rosacea behandeld en voorkomen, ook de gehele huid gaat er gezonder uit zien. Het resultaat is een sterke, gladde en egale huid!

 

Vaatjes verwijderen: vaatlaser behandeling

Indien er gesprongen vaatjes aanwezig zijn, kan de vaatlaser ingezet worden om deze te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat roodheid en blozen sterk verminderd.

 

Roodheid camoufleren: Colorescience minerale make-up

Deze minerale make-up is gezond voor je huid en kan probleemloos worden gebruikt bij rosacea om de roodheid op zeer effectieve en natuurlijke manier te camoufleren.

 

Voeding- en leefstijl advies

Bij een bestaande rosacea zijn een aantal voedings- en leefstijl factoren bekend die de klachten kunnen uitlokken en verergeren. In een gesprek met de huidtherapeut wordt doorgenomen hoe je hier in het dagelijks leven rekening mee kunt houden.

 

Het is goed om je ervan bewust te zijn dat rosacea altijd op de achtergrond in de huid aanwezig blijft. Door uitlokkende factoren te vermijden en de huid goed te onderhouden, behoud je de gezonde conditie. De huidtherapeut kan je hierin begeleiden.

 

Wil je meer info of persoonlijk advies? Meld je dan nu aan voor ons ‘Rosacea event’ op 10 oktober!

Er is nog veel meer te vertellen over deze veelvoorkomende klacht en onze behandelingen.

Op donderdagavond 10 oktober (19:00-21:30) a.s. organiseren wij daarom een speciaal rosacea event. Tijdens deze avond zijn er huidtherapeuten aanwezig om je meer te leren over de klacht, de nieuwste behandelmogelijkheden, de rol van voeding en nog veel meer. Daarnaast zullen experts van ZO Skin Health en Colorescience aanwezig zijn om je persoonlijk advies te geven of je huidige behandeling aan te scherpen. Dus ook als je al een behandeling ondergaat, ben je van harte welkom.

Meld je snel aan voor deze interessante avond via info@helon.nl!

 

Resultaten

 

Laserontharing van de bikinilijn en oksels

Wat een gedoe is het toch elke zomer met scheren, harsen en epileren. Kan je eindelijk genieten van de zon en zwemmen, moet je je eerst weer terugtrekken in de badkamer. Heeft u zich afgelopen zomer ook zo gestoord aan stoppels, rode bultjes en beharing bij uw bikinilijn en oksels?

 

Dan is laserontharing wellicht een goede uitkomst. Wanneer u in de maand september voor intake (normaal €35) komt, dan kunt u gebruik maken van de volgende actie; bij het laseren van de bikinilijn worden uw oksels (normaal €145,50) de gehele behandelperiode gratis mee behandeld. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor het gewenste effect. De prijs van de bikinilijn is afhankelijk van de grootte van het gebied, dit zal tijdens het intakegesprek besproken worden. Maak deze maand nog een afspraak, profiteer van uw voordeel en geniet volgend zomer van een gladde huid.

 

Diode laser

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien.

 

Voor verdere informatie over laserontharing klik hier verder.

Afspraak maken

Typisch Helon

 • Professionele apparatuur
 • Gekwalificeerd personeel
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
 • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.