Microblading

Een nieuwe behandeling voor (semi)permanente make-up

Wilt u graag mooie wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Dan is microblading wellicht een goede optie voor u.

 

Wanneer de beharing van uw wenkbrauwen gedeeltelijk is verdwenen bestaat er de mogelijkheid om deze semi-permanent te laten tatoeëren. Microblading is een vorm van (semi)permanente make-up waarbij er met een klein mesje (blade) haarstrookjes worden gezet waardoor u mooie, volle wenkbrauwen krijgt. Door de natuurlijke vorm van de wenkbrauwhaartjes na te bootsten, oogt het resultaat veel natuurlijker dan bij een volledig getatoeëerde wenkbrauw. Het is de ideale uitkomst wanneer u niet dagelijks met wenkbrauwpotloden of poeders in de weer wilt zijn, maar wel natuurlijk ogende volle wenkbrauwen wilt. Een mooie, volle wenkbrauw is in de meeste gevallen te bereiken in één tot twee behandelingen. De totale kosten voor deze behandeling is €290,-.

 

    

 

 

 

Wilt u meer weten over microblading?

Stel vrijblijvend uw vraag over microblading. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Nu u even niet naar de huidtherapeut kunt..

Helaas is het momenteel niet mogelijk om voor een huidbehandeling in de kliniek te komen. Ondanks alles willen wij u toch helpen bij een goede huidverzorging. Op deze manier kunt u alsnog een start maken met een optimale huidverzorging of, indien u dit al doet, uw huid goed onderhouden.

 

In onderstaande video laat huidtherapeut Mayke de vijf stappen zien van een ideale dagverzorging. Hoe u de producten moet gebruiken staat onder de video uitgelegd. De uitleg is gebaseerd op het gebruik van ZO Skin Health producten.

 

 

 

 

 • Stap 1: Reinigen

Breng de cleanser aan en pak er wat water bij. Masseer het product gedurende 1 minuut in. Het product zal wat gaan schuimen. Vervolgens spoelt u uw huid grondig af met lauwwarm water.

 • Stap 2: Exfoliëren

Breng de scrub aan en pak er wat water bij. Ook dit product masseert u gedurende 1 minuut, met roterende bewegingen in. Laat hierbij het gebied van uw ogen vrij. Vervolgens spoelt u uw huid grondig af met lauwwarm water. Voer deze stap ten minste 3 keer per week uit.

 • Stap 3: Tonen

Pak 1 pad. Wrijf deze over uw huid tot de pad geheel droog is. Ook hierbij laat u het gebied van uw ogen vrij. Wanneer de pad droog is gooit u deze weg, hergebruik is namelijk erg onhygiënisch en heeft een averechts effect op uw huid. U spoelt uw huid na dit product niet af met water.

 • Stap 4: Voorkomen + Corrigeren

In deze stap gebruikt u de crème(s) passend bij uw huid. Deze stap kan dus variëren in het aantal producten dat u moet gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. U masseert de crème(s) in tot het product volledig is opgenomen.

 • Stap 5: Beschermen

De laatste, zeer belangrijke stap! Breng een SPF 30 of 50 aan. Dit is een absolute must om er zeker van te zijn dat u uw huid ook daadwerkelijk optimaal beschermt tegen UV stralen, HEV en IR licht.  

 

 

 

Wilt u een 'mini' thuisbehandeling doen? Voeg dan het Sulfur Masque toe.

Dit is een natuurlijk, op klei gebaseerd masker dat  optimale zwavelmedicatie aflevert om uw huid te zuiveren, te kalmeren en het absorbeert oppervlakkig talg. Breng het masker aan op een goed gereinigde huid en bij voorkeur na de scrub. Laat het 10-15 minuten inwerken. Vervolgens spoelt u het masker grondig af met lauwwarm water. Daarna kunt u verder met stap 3, 4 en (indien overdag) 5.

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u producten bestellen?

Neem vrijblijvend contact op. Ook telefonisch bereikbaar op (088) 708 49 90.Naam

Email

Vragen/Opmerkingen


Rosacea 

 

Van een gevoelige, ontstoken huid naar een gezonde, stralende huid

 

Een rode huid die puistjes vertoont, jeukt, brandt en ruw aanvoelt. Herkenbaar? Dan kan het zijn dat je last hebt van rosacea. Rosacea is een huidklacht die vaker voorkomt dan je denkt. 20% van de vrouwen heeft last van rosacea.

Wij zien bij Helon veel mensen die zich niet bewust zijn van het feit dat zij rosacea hebben, of juist ten einde raad zijn omdat ze er niet vanaf komen. Gelukkig kunnen we de huid binnen korte tijd weer gezond en stralend maken en houden. Daarover leg ik je graag meer uit in deze blog.

 

Hoe herken je rosacea?

Rosacea is een veelvoorkomende, chronische en ongecontroleerde ontsteking van de huid en komt meestal tot uiting rond de leeftijd van 30-50 jaar. Het begint meestal met lichte roodheid en gesprongen vaatjes (couperose) op de wangen, neus, kin of het voorhoofd. Als rosacea niet wordt behandeld, kunnen er gaandeweg puistjes en structuurveranderingen (ruwe, verdikte huid) ontstaan en de roodheid zal feller en hardnekkiger worden. Doordat de huid constant ontstoken is, kan ook de huidbarrière (de weerstand van je huid) verstoord raken. De huid reageert dan overdreven op allerlei invloeden van buitenaf zoals weersveranderingen, bepaalde producten, zonlicht etc. Bovendien verdampt er teveel vocht uit de huid. Dit is de reden dat veel mensen klagen over droogheid, jeuk, branderig of trekkerig gevoel.

 

Waardoor ontstaan de klachten?

Er is niet één exacte oorzaak van rosacea bekend maar hierover bestaan meerdere theorieën. Uit onderzoeken blijkt dat het gaat om meerdere factoren die verband hebben met elkaar:

 

 • Erfelijke aanleg (rosacea komt vaker voor binnen de familie)
 • Hormonale schommelingen
 • Overtollige talgproductie (vaak is er een geschiedenis van acne)
 • Stuwing in de gesprongen bloedvaatjes zorgt voor ontsteking in de huid
 • Dankzij de talgproductie kan de “Demodex”-mijt op de huid toenemen en de ontstekingsreactie hierdoor verergeren
 • Verstoorde huidbarrière (ten gevolge van de chronische ontsteking)

 

Wat is eraan te doen?

Gelukkig zijn bovenstaande klachten goed te herstellen. Helon biedt een complete aanpak van rosacea, zodat alle oorzaken en symptomen van rosacea effectief behandeld kunnen worden. Dit kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 

Huidgezondheid herstellen: ZO Skin Health

Met producten van ZO Skin Health wordt een medische thuisbehandeling uitgevoerd om de totale huidgezondheid te herstellen. Herstel zal niet plaatsvinden door de huid met rust te laten, zoals men vaak denkt, maar juist door celfuncties te stimuleren en de huidbarrière te herstellen. Hiermee worden niet alleen de symptomen van rosacea behandeld en voorkomen, ook de gehele huid gaat er gezonder uit zien. Het resultaat is een sterke, gladde en egale huid!

 

Vaatjes verwijderen: vaatlaser behandeling

Indien er gesprongen vaatjes aanwezig zijn, kan de vaatlaser ingezet worden om deze te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat roodheid en blozen sterk verminderd.

 

Roodheid camoufleren: Colorescience minerale make-up

Deze minerale make-up is gezond voor je huid en kan probleemloos worden gebruikt bij rosacea om de roodheid op zeer effectieve en natuurlijke manier te camoufleren.

 

Voeding- en leefstijl advies

Bij een bestaande rosacea zijn een aantal voedings- en leefstijl factoren bekend die de klachten kunnen uitlokken en verergeren. In een gesprek met de huidtherapeut wordt doorgenomen hoe je hier in het dagelijks leven rekening mee kunt houden.

 

Het is goed om je ervan bewust te zijn dat rosacea altijd op de achtergrond in de huid aanwezig blijft. Door uitlokkende factoren te vermijden en de huid goed te onderhouden, behoud je de gezonde conditie. De huidtherapeut kan je hierin begeleiden.

 

Vergoeding

Doordat al onze behandelingen uitgevoerd worden door huidtherapeuten, voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor eventuele vergoeding in aanmerking te komen. Meestal komen vergoedingen voor camouflagetherapie, camouflageproducten en vaatlaserbehandelingen uit het aanvullende pakket. Check dus uw verzekering of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

 

Resultaten

 

Katoenentasjes voor het goede doel

Duurzaamheid is de laatste jaren steeds meer een hot topic geworden. Om hierin ook een steentje bij te dragen hebben wij besloten om hippe katoenen tasjes te ontwikkelen met ons logo. De tasjes zijn niet alleen gedrukt voor de duurzaamheid, maar ook om de opbrengst aan een goed doel te schenken. De kosten van het tasje bedraagt €1,- en de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Huidfonds

 

Vanwege dezelfde gemeenschappelijke doelstellingen hebben we gekozen voor dit goede doel. Het Huidfonds is een erkende goede doelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. 'Hou van je huid, zorg voor je huid' is de boodschap die zij uitdragen. De doelstellingen van hen sluiten perfect aan bij die van ons namelijk; voorkomen van huidaandoening door voorlichting, verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die anders is.

Afspraak maken

Typisch Helon

 • Professionele apparatuur
 • Gekwalificeerd personeel
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
 • NIAZ-gecertificeerd

Vergoeding vaak mogelijk

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt behandeling bij Helon vaak vergoed. Onze dermatologen en huidtherapeuten zijn werkzaam bij en staan onder supervisie van ZGT Almelo en Hengelo. Zorgverzekeraars stellen dat als voorwaarde en daarom komen de huidbehandelingen van Helon vaak in aanmerking voor vergoeding.

Reviews

Hoe hebben klanten van Helon de behandeling en service ervaren?

Lees de reviews!

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 088-708 4990

De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren.